ISO 9001 certificering: Kundemålinger og kravet om kontinuerlig forbedring

ISO standarderne hjælper organisationer i alle størrelser og brancher med at reducere omkostninger, øge produktiviteten og få adgang til nye markeder. ISO 9001, verdens mest udbredte ledelsesstandard, er anerkendt og anvendt i mere end 170 lande.

Med de rigtige analyser og målinger kan du levere på centrale dele af standarden.

ISO 9001 – EN MODEL TIL KVALITETSLEDELSE
ISO 9001 er en struktureret tilgang til at forbedre kvaliteten i sin organisation. Flere områder kan inddrages i modellen, men et godt sted at starte er:

  1. Hvordan tilpasser I jer løbende kundernes behov?
  2. Hvordan forbedrer I løbende den interne effektivitet?
  3. Hvordan matcher I løbende de generelle krav i markedet?

En central del af ISO 9001 er en proces for kontinuerlig forbedring (8.5.1 Continual Improvement). Standarden stiller krav til, at organisationen etablerer, implementerer, vedligeholder og løbende forbedrer et ledelsessystem for at kunne levere de påkrævede produkter, ydelser og resultater.

Læs mere om ISO 9001 her.

ISO OG ANALYSER
Med de rigtige analyser og målinger slår I fem fluer med et smæk. I kan identificere 1) kunders og 2) markedets forventninger til jer, samt 3) hvordan I lever op til disse forventninger. 4) Yderligere kan målinger og analyser dokumentere, at I har en proces for at forbedre jer og 5) at processen har effekt.

Det er vigtigt, at du:

  1. KENDER DINE KUNDER
  2. KENDER DIN ORGANISATION
  3. KENDER DIT MARKED
Læs mere her.
 

TELEFACTIONS ANBEFALEDE STARTPAKKE
Hos TeleFaction anbefaler vi, at I gennemfører en årlig kundemåling, implementerer løbende touchpointmålinger i relevante kanaler og supplerer med en markedsanalyse, som skaber den nødvendige markedsindsigt. 

  1. Årlig kundemåling
  2. Touchpointmålinger
  3. Markedsanalyse
Vi ønsker jer god rejse med jeres ISO certificering.
 

KONTAKT
Kontakt os gerne, hvis vi skal hjælpe jer med at sætte nogle vigtige flueben. Enten med konkrete målinger eller med et beslutningsoplæg, som afstemmer, om de pågældende analyser og målinger overhovedet er værdiskabende for jer.

TELEFON: 70 26 41 41
E-MAIL: info@telefaction.com

Relaterede indlæg