telefaction

om telefaction

TeleFaction er en del af Axcess Nordic, der hjælper servicefokuserede virksomheder og organisationer i hele Norden med at optimere og udvikle kundeoplevelsen.

Vi hjælper virksomheder med at indsamle feedback fra kunder, medarbejdere og andre interessenter – via egne løsninger eller i samarbejde med øvrige leverandører.

Vi integrerer vores feedback-løsninger med forskellige driftsystemer, kobler indsamlet feedback med relevant baggrundsdata, rapporterer live i vores online rapporteringsportal GEMBA – samler op periodisk eller ad hoc – og understøtter forbedringer af kundeoplevelsen på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

TeleFaction gør det nemt at forstå og arbejde med kunde- og medarbejderfeedback og tilbyder tilhørende rådgivning i en kommerciel kontekst.

Vi har siden 2001 samarbejdet med både private og offentlige virksomheder i hele Europa.

Fandt du den information, du søgte?

Bliv opdateret med vores nyhedsbrev

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.