Guiden til den gode telefonpolitik

Er telefonen et af de redskaber, som du bruger i kontakten med dine kunder?
Så er det en rigtig god ide at have styr på en række basale ting, når I tager telefonen.
Derfor har TeleFaction udviklet guiden til den gode telefonpolitik

Service er i dag et af de vigtigste konkurrenceparametre og en optimal telefonpolitik bidrager til, at kunderne oplever, at servicen er i orden, når de kontakter din virksomhed ad den vej.

Er du interesseret i at vide, hvordan du kan optimere kundeoplevelsen og levere en optimal kundeservice via telefonen, kan du kontakte TeleFaction på telefon +45 33 30 88 30 eller få den din fulde telefonguide sendt til din mail.

Når telefonen er et af dine kontaktpunkter til kunderne, så er der rigtig meget at hente på den samlede kundeoplevelse, hvis der er styr på tingene.

Hent guiden her

Pssst: Den er Gratis

Herunder er et par eksempler fra TeleFactions guide til den gode telefonpolitik:

Hvis I ikke kan opfylde de servicekrav, I lover, hvad gør I så?
Eksempel: I lover at besvare alle telefonbeskeder indenfor 30 min. Men I har travlt og kan ikke opfylde kravet. Hvad gør I, har I klare regler om dette?

Hvad må I love kunderne, når I taler i telefon med dem?
Har I styr på, hvad I må love kunderne, når I taler i telefon med dem? Et godt udgangspunkt er, at det skal være realistisk og være noget, som jeres medarbejdere kan imødekomme.

Hvad gør I for at yde ekstraordinært service og skabe ambassadører?
Oplærer i jeres medarbejdere til at være proaktive og overgå kundernes forventninger? Eksempelvis kan en opfølgende mail efter endt samtale være en “WOW”-faktor for en kunde, fordi vedkommende ikke forventede mailen. Nu føler kunden sig hørt og anerkendt, og vil snakke positivt om den service vedkommende modtog.