kundeundersøgelse

KEND DINE KUNDER

Vores kundeundersøgelser resulterer i stærke anbefalinger til handlinger og strukturer, som vil forbedre kundeoplevelsen og sikre et højt ROI på forbedringstiltag. Vi skaber indsigt i dine kunders tilfredshed og loyalitet og identificerer deres fremtidige behov og præferencer.

DEN HURTIGE
Den HURTIGE undersøgelse er en NPS-måling, der dokumenterer dine kunders anbefalingsvillighed og loyalitet. Du præsenteres for din virksomheds Net Promoter Score, som er anerkendt for at være en valid kundeloyalitets-indikator. Hertil leverer vi tre konkrete anbefalinger samt kvalitativ feedback i form af kunders uddybende kommentarer. Leveringstid: 3 uger.

DEN EFFEKTIVE
Den EFFEKTIVE undersøgelse henvender sig til dig, der har brug for dybere viden om dine kunder. Undersøgelsen tager udgangspunkt i en verificeret årsag-virkning model. Resultatet er et prioriteringskort over de områder og indsatser, der har størst betydning for dine kunders tilfredshed og loyalitet.

  • DEN GRUNDIGE
    Den GRUNDIGE undersøgelse skræddersys til din virksomheds mål og handlerum. Undersøgelsen kommer omkring alle væsentlige forhold mellem kunde og virksomhed. I tillæg til din analyserapport vedlægges et idékatalog med konkrete idéer til, hvordan du skaber bedre kundeoplevelser. Idékataloget er kvalificeret gennem kvalitative telefoninterviews med udvalgte kunder. Leveringstid: 10-12 uger.

    DATASIKKERHED
    Ved indgåelse af aftale sender vi dig et udkast til en databehandleraftale, som kan underskrives og sendes retur. TeleFaction behandler dine data med høj sikkerhed og efter gældende lovgivning. Vi sletter dine data igen umiddelbart efter levering af resultater - med mindre der aftales andet.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE:
Telefon: 70 26 41 41
E-mail: info@telefaction.com