Tilbud

TeleFaction tilbyder nye kunder og samarbejdspartnere mulighed for at prøve vores løsninger i en kortere eller længere periode.

TeleFaction arbejder både med konkrete konsulentydelser til f.eks. feedback på virksomhedens måde at indhente viden om kunderne på til at levere skræddersyede løsninger, der både indeholder software til løbende målinger på kundernes oplevelser over analyse af data og dertilhørende indspark til konkrete handlinger, der kan optimere virksomhedens kundeoplevelser.

Om TeleFaction

TeleFaction har 15 års erfaring med at gennemføre kundemålinger for store og små, offentlige og private organisationer. Vi kender til de mest anvendte metoder, og vi ved, hvad der er på vej. Denne viden bruger vi til at skræddersy indholdet af strategiske løsninger for vores kunder. Fakta er dog, at ca. 70% er generisk på tværs af brancher og virksomheder. Derfor har TeleFaction udarbejdet et design, som alle virksomheder kan få udbytte af. Der er tale om rigtige kundeanalyser, baseret på en efterprøvet model.

 

Tilbud fra TeleFaction

Guiden til den gode telefonpolitik
Er telefonen et af de redskaber, som du bruger i kontakten med dine kunder? Så er det en rigtig god
Læs mere
Hvordan præsterer din virksomhed i mødet med kunderne?
Få svaret ved at lade TeleFaction beregne din virksomheds Customer Experience Score! En kundes samlede opfattelse af en virksomhed påvirkes
Læs mere
Hvordan oplever kunderne kontakten til din virksomhed
Via TeleFactions løsninger får du real-time opdateringer på dine kunders oplevelser. Hvor hurtigt reagerer din virksomhed på en dårlig kundeoplevelse?
Læs mere