TeleFaction tilbyder et eftersyn af jeres nuværende spørgeramme

kundefeedback

En god spørgeramme hjælper til, at man måler på de rigtige parametre. Det er vigtigt at måle rigtigt på de rigtige parametre – desværre oplever man alt for ofte, at virksomheder enten måler rigtigt på de forkerte parametre eller forkert på de rigtige parametre.

Indsamler, bearbejder og deler I viden om kunderne på den mest hensigtsmæssig måde, og resulterer jeres viden i den bedste kundeoplevelse på alle niveauer?

Feedback på nuværende spørgramme

TeleFaction tilbyder et eftersyn af jeres nuværende spørgramme og udarbejder på den baggrund en analyserapport med handlingsorienterede anbefalinger til et fremtidigt design – et fremtidigt design som bidrager til, at I løbende kan fokusere jeres processer omkring kundernes behov.

Kundernes behov forandrer sig! Hvor godt følger I med?

Kunders behov, præferencer og adfærd ændrer sig over tid – så hvis I vil fastholde kundernes interesse, kræver det, at I konstant er kundeorienteret. Lyt til jeres kunder løbende og byg hele tiden videre på de aktiviteter I allerede har gennemført.

Uforpligtende og gratis møde

TeleFaction tilbyder at komme forbi til et uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om den måde I indsamler, bearbejder og deler jeres viden om kunderne.


Viden om kunderne er fremtidens vigtigste ressource i kampen for vækst og profitabilitet! 

Tilbud fra TeleFaction

Guiden til den gode telefonpolitik
Er telefonen et af de redskaber, som du bruger i kontakten med dine kunder? Så er det en rigtig god
Læs mere
Hvordan præsterer din virksomhed i mødet med kunderne?
Få svaret ved at lade TeleFaction beregne din virksomheds Customer Experience Score! En kundes samlede opfattelse af en virksomhed påvirkes
Læs mere
Hvordan oplever kunderne kontakten til din virksomhed
Via TeleFactions løsninger får du real-time opdateringer på dine kunders oplevelser. Hvor hurtigt reagerer din virksomhed på en dårlig kundeoplevelse?
Læs mere