Teknologier

Real time data

Executive


Med TeleFaction får din virksomhed mulighed for at analysere på millionvis af data – af alle typer. Dermed får du ikke bare ét men flere perspektiver på dine data. Og det er endda i real time. Vi kalder det “multidimensionelle data” og sælger det til flere af Danmarks største virksomheder.

Skalerbarhed

Uanset hvor mange touchpoints du har med dine kunder, kan vores løsninger og teknologier rumme de nødvendige data, der skal til for at give dig en værdifuld løsning. Og brugervenligheden er også i top. Vi kan blandt andet levere data fra medarbejderniveau og hele vejen op til højeste aggregerede niveau. Generering af managing dashboards og kunderapporter på baggrund af store data kan desuden foretages i real time af brugere fra alle niveauer i din organisation

CEX

Integration

TF_web_user_contactcenter

Det er selvfølgelig dig og din organisation, der bestemmer, om vi skal levere data via API eller som en direkte dataoverførsel. Foretrækker du direkte dataoverførsel, sørger vi for, at du altid har data, når du skal bruge den. Alternativt sikrer vores API integration real time transfer og processer. Under alle omstændigheder sikrer begge metoder nem og gnidningsfri datakommunikation.

Stabil og sikker


Din kundeoplevelser er aldrig på pause. Derfor har vi skabt en robust og sikker arkitektur, der er optimeret med henblik på skalerbarhed, stabilitet og sikkerhed 24/7.

TF_web_user_Customer


Populære tilbud fra TeleFaction

Guiden til den gode telefonpolitik
Er telefonen et af de redskaber, som du bruger i kontakten med dine kunder? Så er det en rigtig god
Læs mere
Hvordan præsterer din virksomhed i mødet med kunderne?
Få svaret ved at lade TeleFaction beregne din virksomheds Customer Experience Score! En kundes samlede opfattelse af en virksomhed påvirkes
Læs mere
Hvordan oplever kunderne kontakten til din virksomhed
Via TeleFactions løsninger får du real-time opdateringer på dine kunders oplevelser. Hvor hurtigt reagerer din virksomhed på en dårlig kundeoplevelse?
Læs mere