Sommer og service

Sommeren er over os, og mange vælger at trække stikket, koble af og nyde det gode vejr - men ikke alle holder ferie... derfor er det vigtigt at have styr på, hvad der skal til for fortsat at yde god service, når kunderne henvender sig i ferieperioden.

Vi har samlet tre simple råd til, hvordan du sikrer god service i løbet af sommeren.

Telefonen 
Har I styr på jeres telefonpolitik? Det gavner sjældent at slå telefonsvareren til og sige;  “butikken er lukket”. Når kunderne henvender sig, skal der være klare call to acts. Vi kan ikke levere 100% hele tiden, men vi kan sørge for, at vores kunder føler sig godt modtaget, hvis de henvender sig i ferieperioden. 

TeleFactions guide til den gode telefonpolitik.

Mailen
”Out of Office” – autosvaret skydes hurtigt retur, når kunderne forsøger at komme igennem pr. mail. I dit autosvar bør du henvise til en kollega, der kan betjene kunden i dit fravær. Dertil kan du oplyse, hvornår du forventes retur fra ferie. Det er god service og bidrager til bedre kundeoplevelser.

Online henvendelser
Hvem håndterer henvendelser på hjemmesiden? Og bliver de overhovedet håndteret, mens de ansvarlige er på ferie? Hvis ikke, bør der sendes et autosvar, der pænt fortæller kunden, at I har modtaget henvendelsen og hvornår vedkommende kan forvente at høre fra jer.

Selvom sommer er ferietid, så skal der fortsat leveres god service til kunderne. I dag kan de digitale løsninger hjælpe os langt hen ad vejen. Men det er også vigtigt at tage de kritiske briller på. Spørgsmålet er om de vanlige autogeneret mails og telefonsvarerbeskeder, der fungerer i en travl hverdag, også opfylder kravene, når feriestemningen præger landet? Svartider kan være forlænget og håndteringen af vareforsendelser sker måske ikke fra dag til dag…

Er kunderne normalt glade og tilfredse med jeres service, så venter de gerne – de skal blot vide, hvor længe de skal vente.

Relateret indlæg