Gemba

Gemba er et japansk ord, som betyder “the real place”. I forretningssprog betyder det “stedet hvor værdi skabes”. Det er lige præcis det vores rapporteringsportal Gemba kan. Gemba samler alle data fra diverse målinger og analyser, så I kan se dem in real time og reagere på kundernes feedback samt uddanne jeres medarbejdere – ergo skabe værdi for jeres kunder.

Hvad kan Gemba gøre for din virksomhed?

 Return on Behavior 

 

 tf_img2

Det er let at indsamle Voice of the Customer data. Kunsten er at indsamle de rigtige data – og at gøre dem til anbefalinger og handlinger, der øger kundetilfredsheden og dermed bundlinjen. Det kan vi. 

Multi-kanal feedback

 


Vi har værktøjerne til at indsamle alle relevante Voice of the Customer data i alle de kanaler, hvor du har kontakt til kunderne; fysisk, online og på telefon. Derfor skaber vi effektive resultater i både den private og den offentlige sektor!

Multichannel_feedback


Optag og coach dine medarbejdere

 

image001

TeleFactions modul til optagelse af kundesamtaler er baseret på nem anvendelse og integration med dit Voice of the Customer program. Modulet gør det blandt andet muligt at coache dine medarbejdere direkte med henblik på at opnå den bedste kundeoplevelse. 

Live grafer, KPI´er og NPS

 


Du kan altid anvende dine data – uden begrænsninger, hvor og hvornår du ønsker det. Alle vores data er live, præcist som vores rapporteringsværktøj. Og brugervenligheden er også i top. Gemba tilbyder intuitive illustrationer, der sikrer hurtig indsigt, konklusion og handling!

tf_ver-horiz-300


 

Business alerts i real-time

 


Case module


Med Gemba real-time business alerts får du mulighed for at håndtere og følge op på dine kundeinteraktioner. Og får dermed mulighed for at vende problematiske situationer til værdifulde relationer. 

Indsigt på forskellige organisatoriske niveauer

 


Gemba giver mulighed for selekteret adgang til viden og resultater. Medarbejdere og mellemledere får adgang til relevante data mens managers med adgang til rapporter, grafer og benchmarks fra alle niveauer får det nødvendige input til at skabe den overordnede strategi og de nødvendige løsningsforslag.


telefaction1

 

Integreret rapportering

 

telefaction2

Du kan bygge skræddersyede dashboards og rapporter og dermed tilbyde din organisation stor fleksibilitet og et højt serviceniveau i afrapporteringen.

Ved målinger i flere kanaler samles al rapportering nemt og intuitivt i Gemba. Det er din sikkerhed for, at din datamængde gøres operationel og handlingsorienteret.


 

 

 

Populære tilbud fra TeleFaction

Guiden til den gode telefonpolitik
Er telefonen et af de redskaber, som du bruger i kontakten med dine kunder? Så er det en rigtig god
Læs mere
Hvordan præsterer din virksomhed i mødet med kunderne?
Få svaret ved at lade TeleFaction beregne din virksomheds Customer Experience Score! En kundes samlede opfattelse af en virksomhed påvirkes
Læs mere
Hvordan oplever kunderne kontakten til din virksomhed
Via TeleFactions løsninger får du real-time opdateringer på dine kunders oplevelser. Hvor hurtigt reagerer din virksomhed på en dårlig kundeoplevelse?
Læs mere