Hvordan oplever kunderne kontakten til din virksomhed

Via TeleFactions løsninger får du real-time opdateringer på dine kunders oplevelser. Hvor hurtigt reagerer din virksomhed på en dårlig kundeoplevelse? Har I mulighed for at reagere her og nu?
Prøv TeleFactions løbende målinger i én måned og oplev effekten.

 Unikke kundeoplevelser

Gennem unikke kundeoplevelser er det muligt at skabe værdi for både kunde og virksomhed. Unikke kundeoplevelser er nemlig grundlaget for en tilfreds og loyal kundebase. Og har du et godt kendskab til dine kunders behov, præferencer og adfærd, har du et fornuftigt udgangspunkt for at skabe unikke kundeoplevelser og dermed høj kundetilfredshed og kundeloyalitet. Det kan kun betale sig!

Løbende kundemålinger

Hos TeleFaction kan vi levere de mest anvendte løsninger inden for løbende kundemålinger – og samtidig er vi godt med i udviklingen, når det kommer til fremtidige løsninger. Vi kan derfor skræddersy et setup, som passer til dine behov og ønsker.

Der er mange som får glæde af løbende målinger, kunderne naturligvis, men også flere interessenter i jeres organisation. Det betyder også, at der er mange holdninger til, hvad det primære formål skal være med målingen hos jer. Nogle gange er det nemmere at forholde sig til fakta, og derfor tilbyder TeleFaction en trial version med et enkelt teknisk design, der gør den nem at afvikle og er hurtig at implementere.

Dit udbytte:

 • Kundefeedback efter fysisk fremmøde via webskema på tablet
  • Du modtager et link til et online spørgeskema fra TeleFaction. Linket gemmes på én eller flere af dine egne tablets med online adgang. Efter endt interaktion tilbydes kunden at besvare spørgeskemaet via linket på din tablet.
 • Kundefeedback efter endt telefonsamtale
  • Efter en telefonsamtale med en kunde viderestiller medarbejderen kunden til et telefonnummer, som du inden har modtaget fra TeleFaction. Kunden tilbydes at deltage i en undersøgelse, som besvares via tasterne på vedkommendes telefon. Når kunden har svaret på undersøgelsen, vil der være mulighed for at indtale en åben kommentar.
 • Adgang til ubegrænsede interviews i én måned via rapporteringsportalen Gemba
  • Du får en brugeradgang til onlineportalen Gemba. I Gemba kan du løbende se alle svar, opstille grafer og udarbejde rapporter.
 • Fysisk præsentation og afrapportering foran ledende medarbejdere
  • Efter en måneds dataindsamling udarbejder TeleFactions konsulenter en analyserapport indeholdende handlingsorienterede anbefalinger. Rapporten præsenteres på et møde i din virksomhed.
 • Assistance til implementering og anvendelse
  • Inden implementeringen af TeleFactions trial version får du udleveret en guide. Hertil er der mulighed for 5 timers gratis telefonsupport, såfremt du får behov for assistance til implementering og anvendelse.

 

Din indsats:

Kontakt TeleFaction og bestil målingen – herefter bliver du ringet op af en af vores konsulenter, der vil bede dig om:

 • Kontaktinformationer på din virksomhed og den bruger, som skal se resultaterne.
 • En e-mailadresse hvortil en guide fremsendes, så du nemt selv kan implementere målingerne.
 • At afsætte 2 timer til præsentation af målingernes resultater ca. 6 uger efter start.

Pris: 14.800 kr. eksl. moms.

 


Mulighed for udvidelser og individuelle tilpasninger

 • Løsningen baserer sig på TeleFactions best practice spørgeramme. Som option tilbydes en nærmere dialog, hvor spørgerammen tilpasses dine konkrete handlerum og fokusområder.
 • TeleFaction tilbyder at sammenholde resultaterne af målingerne med jeres tidligere kundemålinger – hvis sådanne foreligger.
 • Du kan fortsætte målingen i samme design til en fast lav månedlig ydelse.
 • Løsningerne kan konverteres, så de integreres med et nummersystem, telefonsystem mv. Således kan kundernes feedback kobles til flere baggrundsvariable samtidig med, at løsningen automatiseres yderligere.

 

Om TeleFaction

TeleFaction har 15 års erfaring med at gennemføre kundemålinger for store og små, offentlige og private organisationer. Vi kender til de mest anvendte metoder, og vi ved, hvad der er på vej. Med TeleFactions touchpointmålinger får I et effektivt værktøj, som I løbende kan anvende til at forbedre jeres kunders tilfredshed. Samtidig har I mulighed for sparring med vores erfarne konsulenter, som hver dag arbejder på at optimere kontakten mellem kunder og virksomheder.

 

Guiden til den gode telefonpolitik
Er telefonen et af de redskaber, som du bruger i kontakten med dine kunder? Så er det en rigtig god
Læs mere
Hvordan præsterer din virksomhed i mødet med kunderne?
Få svaret ved at lade TeleFaction beregne din virksomheds Customer Experience Score! En kundes samlede opfattelse af en virksomhed påvirkes
Læs mere
Hvordan oplever kunderne kontakten til din virksomhed
Via TeleFactions løsninger får du real-time opdateringer på dine kunders oplevelser. Hvor hurtigt reagerer din virksomhed på en dårlig kundeoplevelse?
Læs mere