Løbende touchpoint målinger

Det er ikke svært at indsamle kundefeedback. Kunsten er at indsamle de rigtige data – og at gøre dem til anbefalinger og handlinger, der øger kundetilfredsheden og dermed bundlinjen. Det kan vi.


Med TeleFactions touchpointmålinger får I et effektivt værktøj, som løbende kan anvendes til at forbedre jeres kunders tilfredshed. Samtidig får I mulighed for sparring med vores erfarne konsulenter, som hver dag arbejder på at optimere kontakten mellem kunder og virksomheder. Vi kan indsamle kundefeedback i alle de kanaler, hvor I møder kunderne, rapportere feedbacken og gennem god rådgivning præsentere jer for handlingsorienterede anbefalinger.

 

Vi indsamler kundefeedback umiddelbart efter:

  • En telefonsamtale
  • En e-mailkorrespondance
  • En chatkorrespondance
  • En brevudsendelse
  • En personlig kontakt

 

Touchpoint analyse

 


 

Jeres kundefeedback samles i vores online rapporteringsportal Gemba. I Gemba får I overblik over alle jeres resultater og der kan opstilles grafer og udarbejdes rapporter, som opdateres automatisk med de nyeste kundedata.

Kunders behov, præferencer og adfærd ændrer sig over tid, så hvis I ønsker at fastholde jeres kunders interesse, kræver det, at I konstant er kundeorienteret. Lyt til jeres kunder løbende, så I altid har en finger på pulsen.

 

Hvad får I ud af en touchpointmåling

TeleFactionAutomatiserede spørgeskemaer.

TeleFactionMulighed for at inddrage kundernes holdninger i den daglige drift, således I løbende kan arbejde på at forbedre kundernes serviceoplevelser.

TeleFactionSvar på om jeres medarbejdere er venlig og imødekommende – om de lytter til kundernes behov og leverer fyldestgørende svar på kundernes henvendelser.

TeleFactionMulighed for hurtig intern reaktion, fx via tilsendt e-mail, hvis en kunde er (u)tilfreds. Dermed kan I handle til tiden eller rose medarbejdere, som leverer exceptionelle kundeoplevelser.

TeleFactionAdgang til ‘live’ kundefeedback via TeleFactions online rapporteringsportal Gemba’. Her sikrer login-styrede rettigheder, at medarbejderne kun præsenteres for de resultater, der er relevante for dem.

 

Vil du høre mere om, hvordan TeleFaction kan hjælpe din virksomhed med at sikre gode og relevante touchpoints, så ring til os på 33 30 88 36 eller kontakt os på mail via. nedenstående knap. Vi vender hurtigst muligt tilbage.Populære tilbud fra TeleFaction

Guiden til den gode telefonpolitik
Er telefonen et af de redskaber, som du bruger i kontakten med dine kunder? Så er det en rigtig god
Læs mere
Hvordan præsterer din virksomhed i mødet med kunderne?
Få svaret ved at lade TeleFaction beregne din virksomheds Customer Experience Score! En kundes samlede opfattelse af en virksomhed påvirkes
Læs mere
Hvordan oplever kunderne kontakten til din virksomhed
Via TeleFactions løsninger får du real-time opdateringer på dine kunders oplevelser. Hvor hurtigt reagerer din virksomhed på en dårlig kundeoplevelse?
Læs mere