Konsulentydelser

TeleFaction tilbyder hjælp til din strategiske planlægning og medarbejderudvikling, så du kan øge din kundeloyalitet og dine medarbejderes engagement. Til glæde for både dine kunder og din bundlinje. 

 

Design af VoC solution workshop

  • Sammen definerer vi det ønskede udbytte af jeres VoC løsning og sikrer, at løsningen er let at bruge for medarbejderne i din organisation. Dette er en essentiel del af den succesfulde CEM strategi.
  • Som en vigtig del af workshoppen sørger vi for tydeligt at beskrive mål, metoder og fordele og sikrer dermed forankring i organisationen, så både topledelse og medarbejdere forenes om at nå de fælles mål.
  • TeleFaction er naturligvis bevidst om, at vores Return on Behavior løsning kun er en del af din strategi. Derfor arbejder og måler vi altid med din overordnede strategi for øje samt med fokus på de specifikke delmål for kundetilfredshed.

 

Design af undersøgelse workshop

  • Ved du, hvad du skal spørge dine kunder om? Den vigtigste forudsætning for enhver værdifuld kundeundersøgelse er, at spørgsmål og spørgerammer er optimeret. TeleFaction har erfaring med stort set alle typer spørgsmål og spørgerammer. Og er dermed din garanti for undersøgelser, der skaber værdi.

 

Gemba workshop

  • Vi sikrer, at dine medarbejdere opnår resultater og det fulde udbytte af den valgte løsning. Vi træner alle relevante medarbejdere og stakeholders i fordelene ved at benytte Gemba og sikrer dermed, at budskaber og fordele spredes til hele organisationen – og at du får det maksimale udbytte af initiativet. Workshoppen bliver skræddersyet til din organisation og løsning.

 

Commitment workshop

  • Vil du have fokus på resultatet? Så er denne løsning relevant. Workshoppen har ét og kun ét fokus: At inspirere og forbedre kommunikationen i din organisation – for at opnå resultater. Vi skræddersyer workshoppen til jeres VoC solution og bruger jeres data, grafer og prioriteter til at maximere jeres Return on Behavior®. Fokus kan være provokerende, motiverende eller udfordrende ud fra det konkrete behov. Under alle omstændigheder garanterer vi, at status quo bliver udfordret!

 

Præsentation workshop

  • Har du en helt konkret og afgrænset udfordring i forhold til Business Intelligence eller kundetilfredhed, tilbyder vi en løsning, hvor vi hurtigt og effektivt leverer undersøgelsesresultater, forslag til forbedring samt uformel sparring om løsnings- og udviklingsmuligheder som er lige til at arbejde videre med.

[divider] [col12 animation_type=”bottom” align_content=”center”] [zilla_button url=”https://telefaction.com/#kontakt” size=”medium” target=”_self”] Nysgerrig? Kontakt mig! [/zilla_button][/col12]

 

Populære tilbud fra TeleFaction

[post_grid id=”4008″]