DXindex19 – mere fokus på den digitale kundeoplevelse

TeleFaction er en aktiv partner bag den store undersøgelse af danske virksomheders indsats og arbejde med digitale kundeoplevelser. Sidste års undersøgelse bliver nu fulgt op af en endnu større undersøgelse med fokus på sammenhængen mellem danske virksomheders evne til at levere gode digitale kundeoplevelser og økonomisk vækst i virksomheden.

Resultaterne fra sidste års undersøgelse dokumenterer en tydeligt positiv sammenhæng mellem en virksomheds evne til at levere gode digitale kundeoplevelser og økonomisk vækst!

Digitalisering er fremtiden

Digitalisering er fremtiden for rigtig mange virksomheder, og bliver et væsentligt konkurrenceparameter, hvis virksomhederne anvender digitaliseringen til deres fordel. Men hvordan gør I det? Hvordan favner I mulighederne og identificerer fordelene, så I opnår størst muligt udbytte? Vi ved, at virksomheder kan opnå økonomiske fordele ved at digitalisere kunderejsen. Vel at mærke, hvis der bliver sat fokus på de rigtige områder. Noget, du kan læse mere om i vores tidligere indlæg om konsekvensen af robotternes indtog

Resultaterne fra DXindex18 og den kommende undersøgelse for 2019 udspringer af et forskningsprojekt på CBS med svar fra over 600 danske virksomheder faciliteret af HOUSE OF LOYALTY. 

Læs eller genlæs resultaterne fra DXindex18 og lær

Når undersøgelsen af afsluttet, bliver resultaterne præsenteret på en større konference hos Microsoft i Lyngby. Inden længe vil du desuden have mulighed for at hente årets rapport her på siden. Er du interesseret i resultaterne fra sidste år, anbefaler vi dig at hente dem her

TeleFaction er aktiv partner i projektet. Som ekspert inden for dataindsamling og anvendelse af resultater, deltager vi i projektet lige fra udarbejdelse af spørgeramme til indsamling af data, analyse og tolkning af resultaterne.

tilmeld dig vores nyhedsbrev

Relaterede indlæg